Letný výlet plný zážitkov 07/2016

Na výlet do Bratislavy prišlo 9 detí. Deň plný zážitkov začal v ZOO. Hneď po vstupe na nás čakala ošetrovateľka s milým zvieratkom nosáľom. Deti si mohli pohladkať korytnačku, hada, kŕmili medveďa a kozy. Sprevádzala nás p. Sojáková, ktorá nám umožnila nazrieť nielen do života živých zvierat, ale umožnila nám vidieť aj kostry, kožušiny a kože zvierat. Následne sme sa presunuli do DinoParku a 3D kina. Unavené nožky si trochu oddýchli pri jazde na koňoch. Zo ZOO si deti odniesli malé darčeky zo ZOO shopu.

Po ZOO nás už čakala oslava v McDonald´s Lamač. Deťom sa v rámci voľného času venovala Lenka Košíbová, za čo veľmi pekne ďakujeme. Pre deti bola pripravená nielen zábava, ale aj dve chutné torty.

A potom prišlo prekvapenie – krásna čierna limuzína. Tento luxusný a fantastický zážitok bol pod taktovkou Romana Drozdu (LuxLifeLimo Limousine Service), ktorý vozil deti vyše hodiny a pripravil deťom detské šampanské.

Deň sa končil rozdaním darčekov a sľubom, že sa čoskoro uvidíme opäť pri veselých zážitkoch.

Teší nás, že sa k nám pridal ďalší chlapček po liečbe. Jeho úsmev a silný stisk pri lúčení sa, ma utvrdzuje v tom, že AneMa má veľký zmysel.